Ayuh Menang Kereta Dengan Beras Faiza 2016

Bagi anda yang mementingkan kualiti makanan rugi rakyat Malaysia iaitu beras pasti tak asing lagi dengan beras Faiza, betul tak? Sekarang ini, Beras Faiza Taj Mahal sedang mengadakan satu Peraduan 48 Tahun Setia Bersama Faiza 2016 dan hadiahnya sangat berbaloi. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut.


Contest Malaysia 2016

Tempoh Peraduan:

Tempoh Peraduan 48 Tahun Setia Bersama Faiza ini adalah dari 1 Mac hingga 31 Ogos 2016.


Hadiah:

Hadiah-hadiah yang disediakan untuk Peraduan 48 Tahun Setia Bersama Faiza kali ini memang banyak dan sangat berbaloi. Hadiah utama merupakan Honda City 1.5, hadiah pertama Perodua MyVi 1.3, hadiah kedua Perodua Axia 1.0, Hadiah ketiga Yamaha 135LC untuk tiga pemenang, hadiah istimewa berupa pakej percutian untuk 48 orang pemenang bertuah, hadiah bulanan berupa 4x pakej Umrah/percutian ke Beijing dan 80x hamper produk Faiza dan hadiah saguhati hamper produk Faiza untuk 480 pemenang bertuah. 


Contest Malaysia 2016


Cara Sertai:

Langkah 1: Beli mana-mana dua jenis beras Faiza (hanya ada 5 jenis beras yang diterima. Sila rujuk Terma dan Syarat Peraduan).Langkah 2: Dapatkan resit pembelian (resit bercetak atau resit dengan cop kedai)Langkah 3: Lengkapkan borang penyertaan dan kepilkan resit pembelian serta borang peraduan dan pos kan ke alamat:Syarikat Faiza Sdn Bhd
P.O Box 16, Cawangan Serahan batu Pahat,
83000 Batu Pahat, Johor Terma Dan Syarat:

Untuk terma dan syarat Peraduan 48 Tahun Setia Bersama Faiza ini, boleh rujuk dalam borang penyertaan yang boleh di download di link di atas.


Contest Malaysia 2016

Untuk maklumat lanjut tentang peraduan, anda boleh rujuk Facebook Beras Faiza Taj Mahal.

Tips Sertai Peraduan:


Untuk Peraduan 48 Tahun Setia Bersama Faiza ini, lebih banyak anda membeli, lebih banyak peluang untuk anda menang. Seperti biasa, peraduan ini memerlukan anda untuk membeli barang-barang brand berkenaan. 

Nasihat saya, jika anda tidak menggunakan atau tidak memerlukan barang yang perlu dibeli sebelum menyertai peraduan ini, fikir betul-betul untuk mengelakkan pembaziran sekiranya anda tidak terpilih sebanagi salah seorang pemenang.

Selamat berjaya buat semua #kakikontestMalaysia 

No comments

Dah join mana-mana contest? Apa kata komen sikit contest Malaysia mana yang anda join dan menang?

Powered by Blogger.